trgosped.ba   

Jastuci in Sarajevo

ACTIPRO Memory anatomski jastuk

38.90 KM

Detalji oglasa: ACTIPRO Memory anatomski jastuk

Država
Bosna i Hercegovina
Grad
Sarajevo

Dodatne informacije

Dimenzije 50 x 32

Anatomski oblikovana Memory pjena !

ACTIPRO Memory anatomski jastuk je proizveden od termoaktivne memory pjene koja se prilagođava individualnoj konturi tijela, te osigurava izuzetnu udobnost i opuštenost.


Jastuk je anatomski oblikovan, što tokom spavanja omogućava sigurnu potporu Vašoj glavi, vratu, ramenu i kičmi. Ovaj jastuk je pogodan za sve uzraste, a naročito za one koji imaju probleme sa bolovima u vratu i kičmi. Anatomski oblikovana memory pjena osigurava pravilan položaj Vaše glave i vrata. Jastuk se prilagođava težini Vaše glave i vraća se u prvobitni originalni oblik nakon buđenja.


Memory pjena od koje je izrađen ACTIPRO Memory jastuk je dugotrajna i ne gubi na volumenu. Jastuk je obložen antialergijskom jastučnicom koja spriječava nakupljanje grinja. Jastučnica je izrađena od visokokvalitetnog ACTIPRO platna koje je perivo na 40°C i zadovoljava Öko-Tex standarde. Sa stražnje strane se nalazi ozračna traka koja olakšava prozračpvanje jastuka.


Šta zapravo radi ACTIPRO?Kako su alergije i bolesti koje su s njima direktno u vezi, jedan od velikih problema današnjice, kreiran je revolucionaran proizvod koji će svim alergičarima i ljudima s astmom olakšati život, a svima ostalima pomoći da spavaju u zdravim i higijenskim uvjetima. Tjelesna vlažnost i mrtve stanice kože koje ljudi gube dok spavaju su idealna hrana za kućne grinje. ACTIPRO platno je odgovor najnovije tehnologije na taj problem.Sastojci Actipro platna nastanjeni u nitima platna su samoregulirajući. Probiotičke kolonije u Actipro platnu su sposobne da dominiraju u odnosu na druge štetne bakterije u okruženju. Actipro vodi pravu bitku protiv alergena eliminirajući negativne posljedice bez suzbijanja korisnih mikroorganizama. Probiotički mikroorganizmi apsorbiraju vlagu u spavačevom okruženju i probavljaju sve jestive tvari u platnu. Ovaj proces stvara okruženje koje je neprivlačno za grinje, koje mogu prouzrokovati alergije te im smanjuje izvore hrane.Probiotički organizmi neutraliziraju alergene nastale od grinja. Probiotički organizmi kao aktivni sastojci Actipro platna, neutraliziraju neželjene i neugodne mirise u okruženju spavanja.Actipro je osmislio koncept koji znači "za život", a ne protiv njega i koji nije štetan za ljude, floru i faunu. Na Actipro tekstilu loše bakterije i gljivice ne mogu narasti niti se reproducirati, na taj način se uklanjaju loši mirisi i alergijski učinci koje stvara kućna prašina i grinje.

Klinički testiran u Liegeu, medicinski najučinkovitiji tekstil na svijetu dostupan je danas i Vama kroz jastuk ACTIPRO Memory.

Recite zbogom grinjama!


*Za sve proizvode u vanstandardnim dimenzijama kontaktirajte nas putem e-mail info@mojsan.ba

Komentari

    Komentari za oglas (Spam i uvrljedljiv sadržaj se briše)

    Datum objave: 17/02/2015 Datum izmjene: 17/02/2015

    Kontaktiraj trgovca

    Morate biti registrovani / prijavljeni kako bi mogli prodavača kontaktrati

    Login Registracija besplatna